Semester

Nu är semestern över för denna gång, oj vad fort 3 veckor går alltså. Anton fick semester sista veckan av min så vi hann umgås en hel del vi också! badet hela dagarna och en liten minitripp till falun hann vi med också. 
En annan superrolig sak som hände under semestern är att jag fick veta att jag kom in på universitetet (!!) på mitt förstahandsval dessutom. Alltså lyckan är obeskrivlig. Erra kom förbi precis när jag läst och vi båda stod och böla i hallen av lycka, haha åh vilken underbar vän det är. 
 
Nu kan jag verkligen skriva, och verkligen känna att jag är så förbannat nöjd med min isats. Som jag slitit för detta, sena nätter och tidiga mornar med matte,spanska och engelska utöver jobbet.. Ja alla som känner mig vet nog vilken jävla höst och vår det har varit för mig. Men jag bestämde mig, och då jäklar. Men skulle aldrig klarat det utan alla mina fantastiska människor jag har, Mamma & pappa, som alltid pushar och talar om för mig att jag kan om jag  vill, erika och jennie som otaligt många gånger talat om hur duktig jag är som kämpar, och deras glädje som ungefär var lika som min när jag väl kom in! Syster, underbara syster som alltid pushar och kommer med kloka ord. Mina fantastiska jobbarkompisar som dagligen peppar mig, alla mina extra "mammor" på jobbet, hur ska jag ens klara mig utan dom när jag börjar plugga?? 
Min fantastiska Anton, min underbara sambo som har stått ut med vredesutrbott, tårar och en hel del panikattacker. haha nu kan man skrata men fy så jobbigt det varit ibland. Men alltid finns han där och lugnt talar mig till rätta. Som jag älskar honom, min andra halva!
Jag har så otroligt många fina människor och jag går genom eld för er ska ni veta. 
 
Så nu till hösten börjar ett nytt kapitel i livet och en annan vardag. Kommer sakna mina fantastiska jobbarkompisar, kunder och mina arbetsuppgifter men man måste ju också ta klivet att gå vidare. Pröva sina vingar eller vad säger dom ;-) Men jag är peppad som tusan och hoppas det blir bra!
 
PUSS på er mina vänner. 
 
Från  vårantripp till Falun. Hälsade på Lovisa och lilla Lukas! Anton är så söt på bilden så jag dör, haha. 
LYCKAN!!
Mysig sommarkväll med mina saknade västeråsare! 
 
älskade djur!