Var ska man börja?

Oj vad längesen det var jag skrev här! Tanken har dock slagit mig ett antal gånger, då det är så otroligt kul att läsa det man en gång skrivit. 
De senaste månaderna har varit grymt bra, studenten är ju ett minne för livet! Jag är så förannat tacksam att jag hade vasa att "ta" studenten med, så roliga personer, roliga initiativ och verkligen festa järnet i typ ett halvår innan, haha. Måste säga att jag är riktigt besviken på Västerås och min klass, så ni som inte tar studenten med Vasa i framtiden missar nåt ;-)
 
jag har jobbat i princip heltid sen vi sluta skolan på aspis, trivs så bra med världens underbaraste jobbarkompisar och bästavän. Det är frihet att kunna tjäna sina egna pengar, samtidigt som man skulle vilja vara ledig. Men eftersom jag i princip har jobbat de 3 senaste åren samtidigt som skolan och ibland inte bara ett jobb så är det väldigt skönt att slippa skolan nu faktiskt. 
 
Har även en stor sak på g, ska nämligen köpa häst! Har letat i några månader och nu har jag äntligen hittat den rätta! Väntar bara på besiktning nu så i slutet av sommaren kanske jag har en till pålle. 
 
Framtiden då? Det om nåt är scary..  Ena dagen vill jag plugga någonting, andra dagen jobb.. Blir galen.. Det är ett stressmoment i sig att inte ha koll. Men det löser sig alltid, hoppas jag. 
Det är jobbigt att alla vänner går olika vägar, Jennie ska liksom flytta?! Varit vänner i flera år nu och helt plötsligt är hon inte inom 5 minuters räckhåll. Men det är väl nu vi alla växer upp och tar risker, upplever saker och gör allt vi drömt om, åtminstone hoppas jag att det är så. Jag vill göra så. 
 
Kände bara för att skriva av mig lite, tror ni jag kan hålla igång bloggen igen? Haha återstår att se.