Ledig

Hej! 
Äntligen en ledig måndag, känns som det var väldigt längesen. Det blir mycket jobb runt påsk och så har tagit åt mig en del extra pass också. 

Helgen har varit fullt upp, i fredags jobbade jag kväll, och hela lördagen gjorde jag högskoleprovet. Det var inte så spännande måste jag säga, man lär se över matten mycket innan, iallafall i mitt fall då jag tyckte det var svårt. 
Men om 4 veckor får vi se resultatet! Haha usch vill knappt se 😅 

Igår blev det tidig påskmiddag med en del av släkten! Eftersom mamma och pappa åker till new york imorgon och är borta över påsk, så passade vi på att tjuvstarta lite! 
 
Med hästarna går det bra! Latte och jag var på p&j förra helgen, och han var så duktig! Penny börjar muskla på sig också så det är kul! 

Idag väntar en fullspäckad ledig dag, som alltid i mitt liv haha! ska iväg och träna en sväng nu snart med mamma, sen är det två hästar som ska ridas, Hö ska hämtas och sen tänkte jag städa och tvätta här hemma! I vanliga fall när jag jobbar hela dagen och sen stallet/gymmet så hinns hemmet inte med, mår inte alls bra när det är stökigt och rörigt hemma så det ska jag ta tag i idag hade jag tänkt!   

Puss på er❤️ 


Vad glad jag är att jag alltid haft dessa djur nära, svårt för någon utomstående att förstå, men så mycket som dessa underbara djur ger är otroligt!😘❤️